Eyüpsultan Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Güzeltepe Kur’an Kursu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Başkan Deniz Köken yaptığı konuşmada, “Burada hem Kur’an kursu hizmeti verilecek, hem taziye evi hizmeti verilecek, hem lojman hizmeti verilecek. Mahalleyi hem yeşil alan ve park olarak zenginleştirmeye devam ediyoruz hem de sosyal tesis olarak zenginleştirmeye çalışıyoruz. Biz sadece kendi dönemimize göre değil bizden sonraki dönemlere göre de şehirlere dizayn vermeye çalışıyoruz. Güzel işlere yol açacak olan büyük işlerin küçük temelleri olarak algıladığımız, 99 eserden biri olacak bu müessesemizin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Temel atma töreninde bulunan vatandaşlar duygu dolu anlar yaşarken bazı vatandaşlar Başkan Deniz Köken'e teşekkürlerini iletti.

Güzeltepe'de yaşayan vatandaşlar, 'Çok mutluyuz çok huzurluyuz çota heyecanlıyız. Allah bütün güzleliklei ülkemizde birlikte Eyüpsultanımıza yaşatsın.Belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetten Allah Razı olsun, Allah sayılarını artırsın. İnşaallah hem lojman hemde Kuran Kursu olarak bitirmeyi Allah nasip etsin. ' ifadelerini kullandı.