Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Kayseri deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Kayserispor’un çok tehlikeli bir takım olduğuna dikkat çeken Keleş, tüm önlemleri alacaklarını ve akıllıca bir oyunun sonrasında sahadan güzel bir sonuçla ayrılmak istediklerini ifade etti.

“HASİC VE BAYRAM’I İSTİYORUM”

Beşiktaşlı Ajdin Hasic ve Galatasaray 'dan Ömer Bayram'ın transferi içinse Keleş, "Ajdin Hasic için Beşiktaş kulübüne resmi transfer teklifimizi ilettik. Hasic beğendiğimiz ve takip ettiğimiz bir oyuncu. Ömer Bayram için Galatasaray resmi teklif yaptık. Galatasaray'la aramızda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Galatasaray’da Ömer Bayram'ı ikna etmek için çaba sarf ediyor." dedi.

“TARAFTARLARIMIZA HAYRANIM”

Giresunspor taraftarlarından övgüyle bahseden Hakan Keleş, “Taraftarlarımız her sezon olduğu gibi bizi yine inanılmaz destekliyor. Onlarla bütünleştiğimizde sahada işimiz daha da kolaylaşıyor. Bizlere desteklerini her zaman devam ettirsinler. Giresunspor bu sene daha keyif veren, göze hoş gelen bir futbol anlayışını uygulayan bir ekip olacak.” ifadelerini kullandı.