Ak Parti Pazar günü yapılacak Yüzyılın Mitingi için çalışmalara devam ediyor. Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu tarihi miting için Eyüpsultanlı hemşerilerine davette bulundu.

Vanlıoğlu 'Altın silsilenin son halkası seni çağırıyor' ifadelerini kullanarak, Pazar günü Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde yapılacak mitinge davetde bulundu.

Başkan Vanlıoğlu,

"Kıymetli ve muhterem Eyüpsultanlı hemşerilerim ve bize bu toprakları vatan yapan aziz milletim. Biz büyük bir inanışın, yüce bir mefkûrenin ve şanlı bir ecdadın varisleriyiz. Omuzlarımızda bu büyük davanın sorumluluğunu taiıyan neferi olarak bizler, cihan tarihine adını altın harflerle yazdırmış ve zamana damga vurarak insanlığın seyrini değiştirmiş birçok lideri bağrımızdan çıkardık.

Alparslan’dan, Osman Bey’den Fatih Sultan Mehmet Han’a, Yavuz Sultan Selim Han’dan Kanuni Sultan Süleyman’a, Abdülhamit Han’dan Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya kadar nice dünya liderini kadim Anadolu’nun ovalarında harmanlamış, irfan ocağında harlamışız, İsimlerini hafızalarımıza kazımışız.

Bu Muzaffer silsilenin ömrümüze iştirak eden altın halkası, Türkiye Yüzyılının Mimarı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’a geliyor.’

İstanbul’a olan özel sevgisi ve muhabbeti herkes tarafından benimsenen Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan hemşerilerileri ile kucaklaşmaya geliyor. İstanbul’un kalbi Eyüpsultan’ın değerli abileri, ablaları, anne baba ve kardeşlerimin Cumhurbaşkanımıza karşı hasretle beklediğini biliyoruz. Girdiği her seçimden zaferle ayrılmasını sağlayan kıymetli hemşerilerimizin yüz yılın seçiminde yüreğini ortaya koyarak daha fazla destek vereceğinden şüphemiz yok. Bu sebeple Eyüpsultanlı ve İstanbullu hemşerilerimizi kutlu davanın liderine sahip çıkmaya, yeniden tarihi bir ana tanıklık etmeye davet ediyorum.

7 Mayıs Pazar günü Atatük Havalimanı Millet Bahçesi’nde yapılacak ‘Yüz Yılın Mitingi’de yeniden 'Türkiye Yüzyılı için, doğru zaman doğru adam' demeye tüm halkımızı bekliyorum."