Parkın açılışı için düzenlenen törene Başkan Deniz Köken ile birlikte parka adı verilen, 2004 – 2019 yılları arasında 15 yıl Düğmeciler Mahalle Muhtarlığı görevinde bulunan Kazım Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, AK Parti Eyüpsultan Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SİZLER BAŞIMIZIN TACISINIZ”

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Deniz Köken, “Kazım Sarı muhtarımız burada 3 dönem muhtarlık yaptı, uzun süre hizmet etti. Biz de sizler için hizmet üretmeye devam edeceğiz, her hafta bir temel atma töreni, bir açılış yapacağız. Kültürel, sosyal alanlarda yapacağımız yatırımlarımızı sizlerle paylaşacağız. İmkanımız ölçüsünde sizler için yatırımlar yapacağız. Eyüpsultan bunların hepsine layık, sizler başımızın tacısınız” dedi.

KAZIM SARI: DEMEK Kİ HOŞ SEDA BIRAKMIŞIZ

Muhtar Kazım Sarı ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Değerli dostlar bu gün çok güzel bir havada, Düğmeciler Mahallemizin müstesna köşesinde böylesine güzel bir parkın açılışında sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Demek ki unutulmamışız, hoş seda bırakmışız”

Konuşmaların ardından törene katılanlar hep birlikte kurdele keserek parkın açılışını gerçekleştirdi.

Bu arada açılış töreni öncesi çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramları yapıldı.

Parkta çocuklar için geniş bir alana kurulan oyun gruplarının yanı sıra aileler için komşularıyla oturup sohbetler edebilecekleri oturma üniteleri, basketbol sahası ve fitness alanı bulunuyor.