Eyüpsultan AK Parti İlçe Teşkilatı seçim hazırlıklarına aylar öncesinden başlamasının meyvelerini topladı. Muhammed Vanlıoğlu Başkanlığında yoğun tempo ile çalışan teşkilat seçime günler kala Eyüpsultan’da girilmedik sokak çalınmadık kapı bırakmadı.

Saha çalışmaları ve insan odaklı hitabet anlayışı partinin vatandaşın gönlüne girmesine sebep oldu. Seçim çalışmalarında büyük özveri ile çalışan teşkilatın makinisti Başkan Muhammet Vanlıoğlu her gün yeniden başlayan heyecanla meydanlarda olmaya devam ediyor.

Enerji dolu teşkilat yapılanması, Sevgi Yürüyüşleri, kapsamında her gün ilçenin bir mahallesinde vatandaşla buluşuyor. Milli ve Dini bayramlarda tatil yerine yine halkın yanında yer alarak Ak Parti çatısını vatandaşın üzerinden eksik edilmiyor.

‘Sıfır tolerans’ anlayışı teşkilatın her daim hazır olmasını sağlıyor.

Kültürel faaliyetlerden, spor aktivitelerine, bayram tebriklerinden, taziye ziyaretlerine kadar Eyüpsultan’ın her sokağında Ak Parti teşkilatını görmek mümkün.

Yoğun temposuyla genç siyasetçilere örnek olan Başkan Vanlıoğlu dün akşam Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Buluşması etkinliğine katılım sağladı. Başkan Vanlıoğlu seçim çalışmaları ile alakalı yerel basın mensuplarına değerlendirmede bulundu.

Başkan Vanlıoğlu, İlçe halkının teveccühü Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın, her kesimi kucaklayan siyaset anlayışını benimsemesi bir yükseliş trendini beraberinde getirdi. Ak Parti İlçe Teşkilatı tüm Türkiye’de olduğu gibi Eyüpsultan’da da milletinin sesi, nefesi olmaya, şerefli ve necip Türk Milleti’ne hizmetkâr olmaya devam edecektir.